9310
Baardegem
tel. 052/35.19.69

Opstelling

Het bekeravontuur is ten einde voor VJ Baardegem. Een leuke wedstrijd tegen tweedeprovincialer Standaard Denderleeuw werd nipt verloren met 0-1.
De eerste kans kwam er voor Sander Fieremans, maar zijn schot ging voorlangs.  Aan de overzijde ging de vrije trap van Van Gysegem naast doel. Ex-VJB speler Kim Bal probeerde de openingstreffer tegen de netten te trappen, maar zijn poging werd van de lijn gekeerd.  De druk van St Denderleeuw nam toe.  Een voorzet van Bal werd overgekopt door Blankaert en ook Kundi kon een vrije scoringskans niet benutten.  Jan Matthijs moest nadien nog een knappe redding bovenhalen om een schot van Kim Bal uit de rechterbenedenhoek te halen. Op het half uur was het dan toch zo ver.  Een vrije trap bereikte Bal, die overhoeks de 0-1 tegen de netten trapte.
De Vlugge Jongeren kregen nog 2 goeie kansen.  Een knap afstandsschot van Egon De Raes ging  via de paal buiten.  Op schot van Senne Podevijn loste de Denderleeuwse doelman, Robin Van Der Gucht kon de rebound niet binnen werken.

In de tweede helft werd het meer evenwichtiger.  In de eerste minuten ging een schot van Yannick Veeckman net naast. Bij een gevaarlijk standje voor ons eigen doel kon Catalin Smuter gelukkig ontzetten. In de 60e minuut de mogelijkheid voor VJ.  Een mooi opgebouwde aanval belandde bij Kevin Scheerlinckx.  Zijn voorzet/schot werd gepareerd door doelman Malfroid. De rebound van Senne Podevijn vloog rakelings naast de winkelhaak. Standaard Denderleeuw was uiteindelijk nog een drie tal keer gevaarlijk via Wouters.   We kwamen via pogingen van Egon De Raes en Kevin Scheerlinckx nog dicht bij de gelijkmaker, maar moesten ons uiteindelijk tevreden stellen met de nipte nederlaag.

Volgende week dus geen Hofman-cup wedstrijd tegen Zwijnaarde.  Eerstvolgende thuismatch wordt de competitie-opener tegen SK Herdersem op woensdag 28 augustus. Supporters, jeugdspelers op post !